Η Μηχανογραφική Οργανωτική παρέχει υπηρεσίες μηχανογράφησης-μηχανοργάνωσης, διαρκή και συνεχή υποστήριξη, παραμετροποίηση στις ανάγκες της επιχείρησης σας, καθώς αναλαμβάνει και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Website Development
88%

Custom Application
92%

Online Support
98%

Consulting Solutions
95%

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Web Development

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, υλοποίηση και συντήρηση του δικού σας website, διαθέτουμε μια έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα η οποία μπορεί να σας καθοδηγήσει για την σωστή λειτουργία του προσωπικού σας αλλά και του εταιρικού σας ιστότοπου. Κλείστε σήμερα ραντεβού μαζί μας για να δούμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σχεδιάσουμε μια κατάλληλη για εσάς λύση.

Η ομάδα της Μηχανογραφικής Οργανωτικής έχει κατασκευάσει έναν μεγάλο αριθμό απο διάφορα websites που αναφέρονται σε πάσης φύσεως εταιρείες και επαγγελματικούς χώρους. Ένα σωστά δομημένο website είναι ο καθρέπτης της εταιρείας σας στον απέραντο κόσμο του Internet και θα πρέπει να είναι άρτια κατασκευασμένο για την σωστή ενημέρωση καθώς και διαδραστικότητα του πελατειακού σας κοινού, έτσι η ομάδα μας αναλαμβάνει την υλοποίηση όλων αυτών των απαιτήσεων που εσείς θα ορίσετε ως κύριες κατευθυντήριες γραμμές της επιχείρησης σας.

Μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε την επιχείρηση σας στον τομέα των eshop, δημιουργώντας το εταιρικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα θα έχετε την δυνατότητα η επιχείρηση σας να δουλεύει 24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο, αφού θα μπορείτε να δέχεστε παραγγελίες χωρίς κανέναν άμεσο περιορισμό.

Υλοποίηση Custom Εφαρμογών

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική κι έχει διαφορετικές ανάγκες, έτσι λοιπόν εμείς στην Μηχανογραφική Οργανωτική σας δίνουμε την δυνατότητα συζητώντας μαζί σας να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε εκείνες τις εφαρμογές που θα ικανοποιήσουν κάθε ιδιαιτερότητα της εταιρείας σας.

Ενδιαφερόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και των πελατών σας και είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτέ στιγμή για συζήτηση σε πρώτο στάδιο και σχεδίαση καθώς και υλοποίηση σε επόμενα στάδια πάσης φύσεως εφαρμογών είτε αυτές είναι αναγκαίες για την άμεση λειτουργία της επιχείρησης σας είτε είναι δευτερεύουσες ή ακόμα κι αν έχουν τον χαρακτήρα των στατιστικών αναλύσεων.

Με την πολυετή εμπειρία που μας διακρίνει στον χώρο τον εμπορικών εφαρμογών είμαστε σε θέση να πούμε με ασφάλεια ότι όλες οι εφαρμογές οποιουδήποτε χαρακτήρα έχουν την δυναμική τους στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης, οι στατιστικές εφαρμογές ή εκτυπώσεις έχουν μεγάλη και σημαντική χρησιμότητα για μια μεγάλη εταιρεία και σε βάθος χρόνου για μια μικρότερη όσων αφορά τις εμπορικές πολιτικές που θα πρέπει να υιοθετήσει η εκάστοτε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους σε μελλοντικά πλάνα.

Όπως είναι φυσικό αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες σας σαν να ήταν δικές μας ανάγκες καθώς βρισκόμαστε σε μια αλληλένδετη αλυσίδα και θέλουμε και επιδιώκουμε κάθε κρίκος να είναι δυνατός και άρρηκτα συνδεδεμένος για άμεση και διαρκής επιτυχία.

Online Support

Σας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε καθώς και τις υπηρεσίες μας σε γνωσιακό επίπεδο σχετικά με εγκαταστάσεις των εφαρμογών μας και την παραμετροποίηση αυτών στον χώρο σας είτε με φυσική παρουσία είτε με απομακρυσμένη σύνδεση μέσω του TeamViewer quicksupport.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δε χρειάζεται κάποια εγκατάσταση οπότε και μπορεί να τρέχει με ένα απλό κλικ. Ο συνδυασμός τηλεφωνικής και απομακρυσμένης επικοινωνίας είναι ο πλέον αποδοτικότερος όσων αφορά την άμεση επίλυση προβλημάτων και την έγκαιρη διάγνωση σφαλμάτων έτσι λοιπόν σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 2310 545 621 και ένας εκπρόσωπος μας θα δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Live Update

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα της διαρκής ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα, είτε στο επίπεδο νέων εφαρμογών και δυνατοτήτων είτε σε επίπεδο απλών ενημερώσεων στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες με την εφαρμογή Live Update. Η SingularLogic αναγνωρίζοντας την ανάγκη επικοινωνίας, ενημέρωσης, αλλά και έγκαιρης λήψης των νέων εκδόσεων για τις εφαρμογές των πελατών προσφέρει την υπηρεσία SingularLogic Live Update.

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλους τους πελάτες-χρήστες των εφαρμογών της SingularLogic και :

Ενημερώνει για τις τρέχουσες προσφορές, τις νέες εφαρμογές που αναπτύσσει και κυκλοφορεί, τις τρέχουσες εκδόσεις των εφαρμογών και τις βελτιώσεις τους.

Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» (download) τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιούν.

Είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» για την βέλτιστη λειτουργία της μηχανογράφησης των πελατών μας.